Pa-dag!

Kom precis hem. Min hjärna är helt slutkörd, plus att de varit cirkus 30 grader, vid omvårdnad, så höll på o avlida! Haha! Så himla seg dag/kväll. Drog ut till Östanå, satt där i solen i kanske 10 min, sen satte sig självklart Eve i KÅDA, o va tvungen o åka hem o byta tröja! Nanniz! :P Sen åkte vi till Vetlanda o åt pizza, efter de upp till skolan igen. Asmycket folk, o skitvarmt. Men fick iaf träffa mina älsklingar ♥ Victoria o Alexandra :) Kom precis hem o sitter här o glor, o väntar på att Elin ska ringa. Ska planera lite förfest o sånt, innan Ekbacken imorrn ;) Ville ju inte alls gå igår, men har ändrat mig lite nu. Ser inte fram emot de så mycket som jag gjorde för nårra månader sen. Men de blir säkert kul, får ju umgås med mina underbara vänner iaf.. Ska ta en långdusch, sen lägga mig o kolla på Patrik 1,5! Redan sett den en gång, men den e ju så grymt bra :) Vänta på att K ska ringa också, inte setts på typ 3 dar nu. Pga vissa saker :/ Håller på o sakna ihjäl mig :(
Pussss


Sömnlösa nätter..

Det är inte bra och vara själv. Jag vrider ur varenda liten tanke, och maler dom om och om igen. En käftsmäll, en rak höger, kalla det vad man vill..
Jag ger ju allt jag har, ändå räcker jag inte till? Hur många ggr ska man säga "detta var sista gången"?
___________________________________________________________________________________________

Imorrn blir det en lång dag. Projektarbetetsdag. Så skola från 08.30 till 20.30. Mindre kul, men måste göras tyvärr.. Går nog fort förhoppningsvis. Har slutat längta till Ekbacken, får se hur det blir med allt. Blääääääääää! Psycho-bitch!


Bild från i Fredags! ;) Jag, Alex & Jessi. Godnatt & puss!

Look inside you're tiny mind.

Känslostormarna keeps going strong ;) Stackars dom i min närhet.. Hihi. Dissar speedwayn idag, och ger mig ut på en power-walk istället. Behövs o rensa hjärnan på alla tankar känner jag! Mitt liv är i flyttlådor just nu. Annika flyttar ut om två dagar.. (Om hon inte redan har gjort det?!) Så nästa vecka ska vi in.. O de vet man ju hur fort en vecka rusar förbi! :) Så nu har jag adressändrat och betalat första hyran! Gott! Så nu är det bara flytten kvar :)

Nehe, ut och gå en långrunda, sen kommer plutten.
Pusss ♥

Stone-cold.

Vill slå, skrika, kasta saker, sparka, o i nästa sekund övergå till en gråtande treåring, och kasta mig i din famn. Oj oj, vilka känslostormar. Så mycket på en och samma gång.. Men mest ..ja, besviken. Och ledsen. Och arg också. Hur fanihelvetesjävlaskitkanmanenstänkatankenattgöraså? Fuck you. Fuck you very very much..

Nog om sånt. Kvällen igår blev uppochner. Idag blev det sovmorron. (Oväntat) -inte! Några lektioner, möte på banken. Efter det adressändring. Sen mat, nu plugg. Sen kommer du.

Ont i magen, mår illa. För mycket dålig information på sån liten tid. Infektion i kroppen, men tänket är ändå lite positivt! Försöker iaf. Ska däcka i soffan en stund. Blunda, glömma..

...#3

Gårdagen: Förfest i Appelhester, hos Christian. Sen vidare in mot stan, senare Nävelsjö. Alldeles för mycket alkohol för min del. Kastade en spritflaska på Andreas bil, o va på jättedåligt humör. (Har jag fått höra nu i efterhand) Va hemma vid 23.00 o somna skitpackad är inte de mest lyckade!
Idag: Va uppe med tuppen vid 06.00 idag, o begav mig till Ullared! Köpte massa saker bla våffeljärn, påslakan, krukor, tavlor, glas, handdukar, elvisp, o mycket mycket mer! Kom hem precis, och ikväll blir det lugnt!

Är besviken.. De första man får höra efter gårdagen är rykten. O stämmer dom så kommer jag aldrig förlåta dig/er.. Då går mitt liv i spillror igen! Fan me att man inte kan få festa o ha kul, utan massa SKIT. Jävla alkolhol. De gör fan bara oreda..

Aja, ska packa ner alla saker i flyttlådor nu, o reda ut allt från igår.. Haft en kanondag idag iaf :)
Pusss ♥

...#2

Bra dag idag, förutom en jädrans massa stress och krångel nu på em! Nu ska jag öppna min första öl,  och det är jag mer än välförtjänt av! :) Sen ikväll blir det fest, med världens världens bästa tjejjer! Nu kommer snart brudarna, så ska vi ut till Appelhester och grilla med grabbarna grus. Sen till Nävelsjö, kvällen slutar "bara barnet" för mig. Men ska göra det absolut bästa av kvällen ändå :) Pussss ♥



...#1

Hemma från skolan idag. Underbar förmiddag med en massa SOL! Började på eftermiddagen o flyttstäda. (Eftersom vi inte vet exakt datum, är det lika bra o vara förberedd) Är ju max 2 veckor kvar.. Städade o donade, sen huxflux va klockan sju, och jag kom på att jag hade en hel hemtenta i Islam, som ska va inlämnad imorgon. Så nu har jag suttit fastklistrad här, och är äntligen klar! Nu väntar jag på gos! ;) Imorrn blir det road-trip! Återkommer! Pussss ♥


Vi mot världen!



Sov inget inatt, hände tråkigheter, så ingen skola idag. Vet inte hur de blir med helgens planer nu. Allt är nog förstört..
Ska ut i solen nu, om den kunde snurra ett halvt varv och komma till altanen :)
Pusss ♥

LOVE!

Åkte till Nässja igår. Mys med en sjukling :) Tittade på film med svärmor och hennes käresta! Sängen tidigt. (Försov mig idag) Haha, så jävlar dålig vana. Måste bryta den! Tur jag hade bil. Kom bara 5 min försent tack vare det! Hade bokredovisning. Sen lunch. Efter det prat om studenten m.m Och lite planering ang. klassresan!
Kom hem vid 12.30 och har suttit framför datan sen dess. (Hm, 3½ h) Inte konstigt jag ser fyrkanter nu ;)
En uppsats är helt klar, sen islam-hemtentan är halvfärdig! Yey! :)
Helgen är planerad in i minsta detalj.


Vaknade inatt (eller tidig morgon) Hade en sån jävla hemsk dröm. Vaknade och va helt blöt på kinderna.. Kommer ihåg allt, så får nog berätta för Kim och bearbeta lite. Haha. Usch, de va den värsta dröm jag haft. (Som jag kommer på just nu) Ska ta en uppsats-paus och skriva mer ikväll, nu ska jag laga mat :)

Pussss ♥

%&@#%&%#

Jag är så JÄVLA arg! Dumma mamma, dumma pappa! Planerna om Lördag är förstörda, och jag har tjurat som en 3åring nu i eftermiddag. Och som om inte de räckte så är jag jätte-jätte-jättejätteförkyld. STACKARS mig! Haha. Tycka-synd-om-sig-själv-dag idag!

..Nu ska jag äta upp hela min jättestora godispåse, och försöka göra min förstörda, misslyckade JÄVLA dag lite bra iaf!
Dumma er!



Lady gaga - Paper gangsta.
Keri Hilson ft Timbaland - Return the favor.

Tisdag.

(Som känns som en måndag.)

Sitter i skolan, o ska göra två arbeten jag ligger efter med. Pust! Sen senare i em ska jag o älskling till lägenheten igen. Glömde kolla lite saker sist! Köpte även en säng igår.. "Malm" från Ikea :) Efter de ska jag hem, o plugga :/ En bok på120 sidor, som ska va utläst tills imorrn, och ett fall som ska va inlämnat! Så ser min kväll ut! Lääängtar till Lördag! Wiiiiiie!

Puss!

Hej å hå.

Usch, ingen lust alls till att uppdatera, well well. I love my life!

Varit i Jkpg helaste helgen! Bowlat, filmkvällar, cruising, massa underbara människor! De har varit skitbra! :)
Kom hem igår, åkte hem till älsklingen o kollade på tv-bänken o soff-bordet som vi ska ha i lägenheten! Sen hem
till mig o duschade, och jag klippte honom :) Sen tacos o mys med film och kortspel.
Nu åkte han precis hem, så nu ska jag duscha o göra mig iordning, packa lite, sen åker vi till lägenheten! Ska mäta o fixa o dona lite, sen blir vi nog i Nässja inatt! O imorrn e de skola igen :(

   

Man glädjs av små stunder.

Kom nyss hem till Ekenäs. Har suttit i den underbara solen utanför Ritz, och fikat med Victoria :) Handlade lite med pappa på Kvantum, och har också skrivit på pappret för lägenheten :) Så nu är allt 100% klart! Känns grymt skönt. Nu är det bara inflyttningen kvar! Som är framskjutet till den 15;e maj nu. Ska få nya tapeter i köket, så de är därför det inte blir 1;a maj. Träffade också en person som jag förhoppningsvis såg för sista gången i mitt liv. Du har satt käppar i hjärtat på mig. Bäst o gå vidare utan varann. Jaja, de är en annan historia ;)

Nu ska jag packa för om två timmar kommer älsklingen, o då ska vi åka till Jkpg och va där över helgen :)
Ha en bra helg allihopa! :)
Puss.

Your'e everything to me.

Skola till halv två, sen tog jag tåget hem. Har packat massa jävla flyttlådor nu, o då är datan en bra tillflykt när man behöver paus ;) Har vänt uppochner på hela huset efter sandpapper! Ska slita ett par ljusa jeans, men hittar inget, och sätter man en sax i min hand, så kommer dom bli helt sönderklippta. Så jag får nog lugna mig lite med de ;) Va o hämtade min student-mössa innan också. (Bättre sent än aldrig!) Ska packa lite till nu, sen staaaaaaaaan! Börjar bli rastlös nu igen! Längtar tills imorrn eller på Lördag. Vi ska till Hökensås, inte bestämt nån dag än bara :) Nehe, en cigg, för nu kliar de i fingrarna! PUSS.



Skolan.

Eve ringde och väckte mig tio över åtta, o de tar en halvtimme o gå till skolan, så kastade mig upp ur sängen. Kutade ner till helges o mötte henne. Hann inte platta håret eller nått, o då är de illa ;) Sitter i skolan, och har egentligen lektion, men hittar inte läraren så sitter vid datorerna o har tråkigt! Om en kvart ska vi titta på när poliser tränar sina hundar :) Ska bli kul.

Igår va de håll-i-gång hela dagen. Gick i skola till halv två, sen vid två började jag jobba! Slutade vid 21;15, sen kom Kim o hämtade mig, sen åkte vi hem till Ekenäs o hämtade kläder, sen tillbaks till stan o sov i Nässja.

Puss!

I'm not intrested in fakers .

En vanlig jävlar Tisdag. Kom inte ens upp ur sängen idag.. Dagen slutar nog bra ändå! Blev ingen skola, o låg med täcket över huvudet halva dagen. Först när mamma kom hem vid fyra orkade jag mig upp, o börja göra lite nytta. Vek o tejpade lite flytt-lådor, och lassade ner lite, sen följde jag med mamma in till stan. Va på Willys, sen solade jag, och åkte o köpte blondering, medans mamma gick på massage. Så nu sitter jag med blondering, och det är kritvitt redan nu! Snart kommer älskling och myser med mig, och det är precis vad jag behöver, ska gudarna veta! Imorrn är det skola, sen vid 14 börjar jag jobba, och jobbar till 21;15 :) Gott!

Nehe, ska gå och skölja ur de här nu, innan jag ser ut som en gammal tant i huvudet :P (Eller innan de trillar av)
Puss & kram.



Your'e my drug .

Då va påsk-helgen över, och idag känns det som Söndag, bara för att det är skola imorrn! Känns ändå skönt att Måndagen försvann eftersom de är jobbigaste dagen rent schemamässigt.. Idag har de inte hänt överdrivet mycket, har fixat o donat med alla flytt-grejer. Lagt i de i flyttlådor, dammat av allt m.m! De mesta av sakerna är sånt som jag fått lite då och då sen ett år tillbaks. Så allt har bara legat.. Hoppas tiden går fort till flytten nu. Är lite pirrigt, men de är ju allt som är nytt och främmande :) Är lika kul varje gång o ha nått o se fram emot!  Nu sitter jag o funderar på om jag ska färga mitt hår eller inte.. Vilka bestyr. Haha :) Längtar tills älsklingen kommer hem o myser med mej. Han är i Helsingborg, tar ju sån jädrans lång tid hem :( Ha de så bra! Puss.

Söndag; Forever and ever .

Ditt sms fick de att pirra i hela kroppen , och även att du är så långt borta , så känns det att du finns i hela mig , och är med mig i tankarna hela tiden . Jag är så otroligt lycklig *

Ikväll är det "egen-tid" huset är tomt , och jag ska bara njuta av tysthet . Mobilen sätts på ljudlöst . Känner att jag kan behöva en sån här kväll efter ett fullspäckat påsk-lov , och en lång helg . Veckan som kommer lär också bli full ! Skriva på kontraktet , och massa plugg , o lite jobb ! :) De känns ovanligt bra . Nästan för bra . Hur sjutton de nu kan göra de ?! Jaja , kalla de vår-känslor eller vad man än vill . Lycklig är jag iaf . Vindarna vänder fortare än fortast , och jag bara flyter med ! Precis som jag lovat mig själv . Ett tag till iaf , tills tjusningen med de försvinner ;) Nu ska jag ut i de underbara vädret ! Puss .


And in the end , it's not the years in your life that count . It's the life in your years .


En flicka med medvind i livet .

Hemma från en perfekt helg på Öland :) I torsdags när vi kom dit lagade vi mat , va ute o gick , fixade i lägenheten , o tittade på film . . . . ;) På lördagen åkte vi in till Borgholm o relaxade hela förmiddagen , satt i bubbelpoolen o tittade ut över havet ! Jättemysigt . Efter de gick vi på stan , åt glass , köpte kläder o va ute o åt på en restaurang , sen på kvällen va vi o kollade på den nya "fast and furious" filmen i Kalmar ! Sen igår kom mamma o pappa , så killarna grillade i de fina vädret o mamma o jag lagade resten av maten , åt påskmiddag ihop , sen packade jag o Kim o åkte till Ikea i Kalmar . Köpte en jättefin lampa som vi ska ha på tv-bänken , sen lite handdukar o sånt .. Gick mest o kollade , ska handla allt i Jkpg om nårra helger .. Efter de for vi mot Vetlanda , åkte hem till Ekenäs o duschade o fixade oss , sen kom Mattias .. Han skulle tävla i street-racing i Jkpg på kvällen .. Så vi hängde på ! Åkte o tittade på lite bilar på alla parkeringar , sen åkte vi ut till Lovsjön där tävlingen va .. Han vann 2 tävlingar av 3 :) Va skoj ! Sen åkte vi hemåt , o va framme i Ekenäs vid halv två inatt .. Blev sängen o vi däckade som stenar båda två ! Idag har vi lagat mat ihop , o kollat på film .. O nu åkte han precis .. Ska till Helsingborg ikväll . O lämnar mej ensam igen :( Borde va van efter 2 år att han åker iväg o kör , kan inte förvänta sej så mycket annat av en elitförare , men nej .. Jag vänjer mej visst aldrig .. Har iaf varit en underbar helg , som vi båda behövde . O guu så skönt o komma ifrån Vetlanda lite :)

Skärtorsdag .

Gick upp 10.00 & är fortfarande jättetrött . Tänkte jag skulle äta frukost , sen färga mitt hår . Måste verkligen . Blir så arg på mej själv .. (Vet inte hur många inlägg tillbaks jag har skrivit att jag ska färga håret ?!) Många är det iaf , men är man tidsoptimist och duktigt på att "jag-ska-bara" så går det såhär ;) Men idag ska jag . (Måste) Sen ut o power-walka , sen packa in allt i bilen , o åka till Kalmar :) Underbart ! 




I saw him today .. I saw his face , it was a face I loved .

Sitter o har så tråkigt så jag håller på o krevera ! Väntar på Kim , som är o polerar pappas bil , o när han kommer ska vi göra varma mackor .. Så tänkte gå o tjuvstarta lite ;) Har hunnit me o packa lite nu i em ! Imorrn åker vi till lägenheten på Öland , massa mys , bio , o massage , bara vi två ! Ångrar inte OSS för en sekund . Herrejisses vad jävlar puckad man kan vara ibland , men två år , o kärleken är starkare än allt annat . Glömmer inte dina ord inatt , dom betydde allt . O de va verkligen ett bevis på din kärlek till mej . Känns bra :)



Sitter o slö-tittar på hockeyn men man blir ju bara så jävla förbannad när hv ligger under :(
Nehe , ska gå o sätta på ugnen o förbereda lite nu .
Puss på er !





Hit o dit , fram o tillbaks .

Trött efter en lång jobb-dag ! Trivdes som fisken i vattnet , personalen va jättemysig :) Nu har jag precis fått i mej en jädrans massa mat , o ska snart ut o gå en lång-runda med mamma . Sen kommer MUPP o myser med mej . Som jag saknat ihjäl mej efter sen jag såg han för 11 timmar sen ;) Blir lugnt ikväll , ska packa o lite , eftersom vi åker till Kalmar/Öland imorgon ! LÄNGTAR *


Uppdaterar nog inte mer nu för helgen , kanske imorgon om jag hinner . Annars får ni alla ha en bra påsk-helg !

Puss !

Lycka !

Tittade på lägenheten o jag fick den ! Ringde hyresvärden , och ska skriva på kontraktet nästa vecka ! Förväntade mej inte överdrivet mycket , men de va kanonfin , o Annika (som bor där nu) o jag hade samma stil , o hon hade gjort fondväggar m.m o tapeserat om nästan överallt , o de va jättesnyggt :) Bara köket kvar , som ska göras om . Men de ska vi göra efter att Annika har flyttat ut ! Så 1 maj bär de av till de nya !

  

Älskade verkligen fondväggen ! Så nu är hjärnkontoret i full snurr på hur de ska se ut överallt :)
Ska duscha , sen vidare till mormor o fika sen kommer hjärtat !
Imorrn blir de jobb mellan 07-16 ! Gott me pengar :)
Puss på er .

Tisdag .

Dålig på att uppdatera , dåligt med tid ! Nu hittade jag en lucka :) Göteborg igår va lika bra som förväntat ! Åh , vad jag älskar den staden . Upp vid 04.45 , satt i bilen o sov , sen in på Sahlgrenska o stirrade runt , va där ca en timme , sen åkte vi ner på stan ! Stannade även på A6 på hemvägen o va hemma vid 17-tiden . Himla lyckad dag :) Kul o bara komma iväg , o se lite annat ! Veckan/helgen är redan planerad . Gäller o va ute i god tid :P Nu ska jag in till Vetlösa o fixa lite på stan med lillebror , sen skulle vi ut o äta nånstans , sen ska jag sola en snabbis också ! Ikväll ska jag titta på lägenhet !
_____________________________________________________________________

If everyone cared and nobody cried .
If everyone loved and nobody lied .
If everyone shared and swallowed their pride .
then we'd see the day when nobody died .


Söndag .

Vill bara gapa o skrika rakt ut att allt bara kan fara åt helvete . Men håller inne allt o tänker inte känna efter , för jag vet att det bara gör så förbannat ont . Äsch , jag vet vad jag har , o vem jag älskar . Jag vet att jag talar i gåtor , men min natt va verkligen hemsk .

Sitter hemma instängd , har massa gäster o orkar verkligen inte vara social .. Ska snart gå ut o sätta dit en ny brevlåda , eftersom jag slog sönder den andra inatt ! Onödigt vetande , jag vet ! Morgondagen kommer bli händelserik :) Åker till Gbg vid 05.30 (nått sånt .)  


..och här kommer du igen ,
precis när jag har börjat lägga dig bakom mig ,
tittar du mig i ögonen ,
och har mitt hjärta igen .
jag tittar in i dina ögon ,
och rätt så snart undrar jag varför jag tvivlade på dig .
allt du behöver göra är att le ditt sneda leende ,
så tappar jag allt det försvar jag hade mot dig .


Nickelback - If everyone cared .


Lugnet före stormen .

Var ska jag börja ? I fredags satt vi hos Andreas o groggade , va sket-packad , o åkte van . Kvällen slutade dock med hjärnskakning , efter att ha flygit in i ett nack-stöd . Va visst avsvimmad nårra sekunder .. Sen fick jag jätteont i huvudet , så tog mitt pick o pack o gick o sov hos Alex . Så min kväll slutade ca 23.00. Lördagen åkte vi till Danmark , så himla underbart väder :) Va ännu varmare i Danmark , satt på ute-serveringar o drack öl . Åkte hem framåt 17-tiden .
Natten slutade dock värre . Va hemma hos mamma o pappa 05.00 efter en natt fylld me bråk o femhundra-elva tårar ! Men tack din jävla idiot för att du fick mej o inse vad JAG har . Kånkade på öl-flak tre kvarter hem , o slog sönder brevlådan ! Idag är humöret lite bättre . O ska kolla på lägenhet på Tisdag . Bättre lycka denna gången förhoppningsvis .

Puss .


Äntligen helg .

Ooh vad efterlängtat :) Mellanlandar vid datan , ska snart in till stan med mamma o köpa hårfärg o sola lite snabbt . Måste hem o färga håret för min utväxt är verkligen HEMSK ! Hatar o gå sån .. Haha , läste mitt inlägg jag skrev igår . VIRR-PANNA . Glömde ju hälften ;) Körde motard till halv elva igårkväll :)

Ikväll är ett stoooort fråge-tecken . Tjejorna skulle ta de lugnt , o Kada ville att jag skulle me o dricka . Så vet inte vad jag ska göra riktigt . Men de lär ju märkas ! O nu är det påsklov också , fast de kommer inte bli så mycket till just lov direkt .. Ska fara runt i halva Sverige , och gå brevid inför mitt sommar-vik ! Men mycket kul o se fram emot , så de görs ingenting ;) Sen är de ju Elmia också .. Jaja , de där me o ta en dag i taget är inte riktigt min starka sida ;)

Imorrn åker jag till Danmark också förresten :D
Puss på er alla , o ha en bra helg *

Trött .

Vilken dag ! Är helt förbi .. Började med sovmorgon , så skönt o underbart väder att vakna upp till :) Åkte sen till Tingsrätten .. (Rattfylla) Sen vidare till skolan , o äta påsk-mat ! Ner på stan med Eve o köpte mina byxor , sen for jag till Vimmerby . Va på Bloms MX , sen åt vi på stan o myste i solen , sen hem o igen o va barnvakt . En trotsig-treåring o de hade jag verkligen inte humör till , så satte han i vagnen o vandrade ner på stan o åt glass . Sen tillbaks till skitungens mamma , o nu kom jag precis hem ! Ska ta en lååång-dusch , sen blir de sängen :)


Puss .

VÅR :D

Slapp dag i skolan , gick på stan med Evelina , hittade ett par byxor , så ska köpa dom imorrn . Sen upp till skolan o hade två lektioner , sen åkte jag ner o solade .. Nu är jag hemma o har ätit . Om 40 minuter kommer Kim , ska ut o gå en långrunda i de underbara vädret :) Skönt o prata med dej . Du förstår mej utan o innan :) Sen måste jag ta tag i pluggandet , sen kanske färga håret . Min utväxt ser förjävligt ut . Usch ! En dag närmare helg också ! De får man ju inte glömma :)


*De finns människor o de finns människor .. Den här jävla fitt-staden asså.. När ska folk ge sej o börja sköta sitt egna ?*



RSS 2.0