Do or die!

Längtar så jävla mycket tills jag flyttar! Står inte ut en dag till.. Undrar varför jag jämt sabbar allt när jag kämpat och kommit halvvägs?! Jaja, de ordnar sig, o gör de inte det, så kvittar de! Fan för allt just nu, och för att du finns i mitt liv, när du inte borde.. De upptar verkligen alla mina tankar.. Att man kan va så svaaaaaaaaaag!

Luddigt, jag vet..

Ingen har evigt liv.

Hemma från en underbar helg i Mantorp, och GATEBIL 2009! :) Kanonväder, o kanonmänniskor runt omkring! Har ingen vidare lust till o skriva nått längre, bara att de va fylla 24 timmar cirkus! Självklart ingick ju bråk o tjaffs som vanligt :( Tänkte ge upp, o sätta mig i bilen.. Men Vicky fick med mig iaf, och det ångrar jag ikke! :) Ikväll blir de grill-mys i ekenäs! Bara 4 veckor kvar tills jag är hemlös! Wihooooooo! *ironi*
Trasslat till allt, och egentligen har jag lust o bara ge fan i att, o låta allt va. Men jag kan ju FAN inte de, för de löser inte sig själv! :/

Blivit besatt av Byz igen. Som jag, vicky, festade till för en jädrans massa år sen.
* Vi ses i himelen.
* Jag vill dansa, men inte med dig.
* Vad hette du?

Nehe, nu ska jag gå o va lite social :) Puss.


Känslan.

Suttit o solat i två timmar nu, efter jobbet. Så himla skönt :) Äntligen lite sommarvärme, så jävla synd att man jobbar bara.. Ska snart äta grillat. Helgen är inte planerad. För första gången på jäävligt länge så vet jag inte ett skit vad jag ska göra. Förutom EN sak! :) Well well ..

Älskar, saknar, hatar, längtar, gråter, förväntan, skrattar, ..
Ändå är de något som fattas. Den där lilla biten i mitt liv som kallas du.


 
Älskar, älskar, älskar, älskar, älskar. /Lilla jag.

Jag skrattar åt mig själv.

De där som alla letar efter, en del hela sitt liv, andra finner de direkt. De där som alla behöver, de där JÄVLA ordet på K, som är de svåraste men samtidigt de finaste som finns.. De SKA ju bara vara så.

Jaha? Och vart tog den här dagen vägen? Vaknade iaf lycklig över att du va jämte mig. Ekenäs, bråk, sagt upp min lägenhet :( skratt med Vic, som som vanligt räddar mig när jag faller! God mat, och en bunt med sms, som får mitt humör, samvete, och hjärta att må värre..

Ska bege mig till mitt "hem". Känns tungt allting. (Hoppas du förstår det.) Förstår fortfarande inte.. Kanske inte är meningen heller.. Förstår inte dig, men mest av allt förstår jag inte mig själv.. Vet inte vad för person jag har blivit, som ljuger för dom jag älskar, och trasslar in mig. Behöver nog egentligen försvinna härifrån.. Kanske i höst, när jag inte är bunden till nått jobb. Lilla lilla jag, undrar hur det kunde bli såhär..



He's not coming back.

De här tar musten ur mig. Spelar ingen roll vad jag gör just nu, för allt blir bara fel ändå, och jag mår inte bättre nu än vad jag gjorde innan, och jag kommer inte må bättre när allt de här är över. JAG HATAR DIG.

Ett erbjudande om Liseberg på Lördag. Men? Ja, de kanske inte vore så smart. Dessutom blir de fel där också.

Öland i helgen va väl sisådär. Slogs ju för den jag älskade iaf. (Bokstavligt) Lite för mycket fylla, lite för mycket bråk. Annars va de kul. Kanske ska bli sambo snart också :) måste bara klura ut vad jag vill med mitt liv. Om man skulle dra härifrån? Hitta nått annat? Eller kanske jag bara ska ta de som de kommer. (Fast då blir de å andra sidan fel) När jag försöker låta allt hända var sak i sin tur så bara strular jag till det. Jaja, inte en jävel som orkar lyssna på sånt här..
_____________________________________________________________________

Jag går hellre själv med ryggen rak o fri, än med er vid min sida med era falska leenden.
_____________________________________________________________________

äh, jag vetifan. Ger upp gör jag iaf inte.

/Mini.

Back.

Livet lever vidare. Den enes olycka den andres lycka! Livets gång, och det går braaaaaaaaaaa. Bättre och bättre för varje dag. Ångrar inte ett jävla skit av de vi hade, läser "du" de här, så har du de svart på vitt. Hade gjort om de 1000 gånger om jag hade fått välja. För hittills i mitt liv är det de enda äkta <3 Mitt hjärta har en tom plats, som du brukade fylla.

Ska säga upp lägenheten imorrn, sen får jag bo i pappas kappsäck. Får se vart jag tar vägen! High life... :)

På Fredag blir de Öland, med mina underbara fina tjejor! Även Strand, om vi lyckas flörta oss in ;) Känner folk som ska bo där, så de får bli planen! Mina nya bekantskaper! Haha, som bara kom o plingade på dörren ;) Svårare än så va de inte! Lite tur me nått ska man ju ha här i livet.

Ska gå o äta mammas goa mat, sen blir de mys me Vicky ikväll *

Puss!


Flytt!

..Igen. Sitter i Ekenäs o väntar på pappa och en flyttbil! Ska ta med soffa, säng och tv-bänk här hemifrån, som ska till Borgmästargatan, så de är LITE beboligt iaf! Va inget vidare o ligga på en tältsäng i en helt tom lägenhet.. Har en vecka på mig att klura ut mitt liv, annars får jag säga upp lägenheten, och som det ser ut nu så får jag göra det. Mycket som händer och fötter som rör om i grytan i mitt liv. Önskar att det fanns en stoppknapp, så man hann stanna upp och tänka till. För som sagt de där me beslut är inte min starka sida, och ibland går det lite fort..

Helgen är planerad. Imorrn ska vi klä student-flaket, fredag studeeeeeent. Äntligen! Och på Lördag fest, med Anna, om jag är inte helt däckad hela dan. Haha!

Puss.

It's too late to apologize.

Finns inga ord, är bara på trött på allt så jag vill spy. Hatar mig själv för att jag tar dessa jävla val, för att jag tro att jag ska bli lyckligare, när jag egentligen vet, långt i bakhuvudet att det inte funkar.. Ändå ger jag mig in i saker. Tristess? Allt är ett enda virrvarr av tankar som inte ger sig, som bara ploppar upp och förstör dom få positiva tankar jag har. Nu sitter jag här igen, med ett beslut som inte gick som tänkt, och är inte ett snäpp lyckligare än jag va innan jag gav mig in i det här. Själv göra, själv ha, och fröken svår lär sig ändå inte :) Sitter hos mamma och pappa fortf och ska strax bege mig. En relativt bra söndag, med fika, promenad me lillebror, och god mat! Ska hem till en tom lägenhet, och bädda upp en tältsäng. Ångesten kryper på. Flyttar nog hem när ensamvargen i mig inte klarar mer. Varenda liten sekund går åt till att tänka på hur jag har misslyckats.. Att jag inte klarade det bättre än såhär! Tack o hej.


Tillbaks.

Va ett tag sen nu va? Har ingen jävla data ju.. ;) Hänt mycket de senaste. Kims student, bug run 2009. Sååå jävla kul, så för er som inte va där så missade ni verkligen nått! På Fredag är det min student, och längtar verkligen :D Känns overkligt, men hur jävla bra som helst! Sitter hos mamma nu, väntar på att du ska höra av dig, så jag kan åka hem till min tomma lägenhet :( Vet inte om jag flyttar hem, isåfall lär de märkas om jag skriver oftare! Orkar inte uppdatera mer.. Ha de bra allihop!
Pussss.

RSS 2.0